Skip to main content
search
0

Hurtig levering på lagervarer E-mærke certificeret Fremragende på TRUSTPILOT Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 1000 DKK

Alle priser er angivet i danske kroner (DKK), ligesom alle priser, der er angivet, er inklusiv moms. Vores priser opdateres løbende, idet priserne også varierer hos vores leverandører.

Når du handler hos VVSnetto.dk, er du forpligtet til at acceptere vilkårene i nærværende handelsbetingelser. Vi opfordrer dig derfor til at gennemlæse handelsbetingelserne grundigt, inden du accepterer dem. Såfremt du får brug for at genlæse handelsbetingelserne, kan disse findes på vores hjemmeside.

Indgåelse af aftale

En juridisk bindende aftale mellem dig og VVSnetto.dk ApS er først indgået, når du modtager en ordrebekræftelse pr. e-mail.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler på VVSnetto.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Er der tale om flere forskellige varer fra én ordre, men som leveres over flere omgange, gælder fortrydelsesretten fra modtagelsen af den sidste vare i ordren.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. Vi opfordrer kraftigt til at varen genplaceres i producentens originalemballage og pakkes forsvarligt ind i korrekt fragtemballage.  Du må ikke påklistre mærkater eller skrive direkte på producentens originalemballage. Dette skal ske på fragtemballagen. Hvis du vil have alle pengene retur.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at skrive til info@vvsnetto.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os på mail, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

VVSnetto.dk ApS
Højrupsvej 29
9900 Frederikshavn

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage.  I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder dit køb eller en del af dit køb. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Såfremt varen er ibrugtaget betragter VVSnetto.dk varen som brugt, hvorfor du ved fortrydelse af købet kun får en del eller ingenting af beløbet tilbage, alt efter den handelsmæssige værdi af den returnerede vare.

Eneste omkostning du har, når du fortryder, er portoen for at sende varen tilbage til os. Vær opmærksom på, at f.eks. badekar, brusenicher/brusedøre, kedler og toiletter ikke kan returneres med normal post.

Udgifterne for returnering af disse varer forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: (indsæt beløb).

Husk at udfylde Standardfortrydelsesformular og vedlæg i pakken for at benytte fortrydelsesretten. Download Standardfortrydelsesformular her.

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller pakker uden omdeling.

Ingen fortrydelsesret

Disse aftaler kan ikke fortrydes:

Levering af digitalt indhold, f.eks. computerprogrammer, apps, spil, musik, film mv.,

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på VVSnetto.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden adfærd, der har forvoldt skade på produktet. VVSnetto.dk skal kontaktes inden varen sendes retur, gerne via reklamationsformularen med angivelse af fejlen og kopi af ordrebekræftelse eller kvittering for sikring af hurtigere sagsbehandling. Når vi har modtaget reklamationsformularen, vil du blive kontaktet for aftale af det videre forløb i.f.m. reklamationen. Ved eventuelle mangler ved varen skal du reklamere inden for rimelig tid for ikke at miste din ret til afhjælpning af manglen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Såfremt varen er blevet beskadiget under transport/levering, bedes der gerne reklameres straks, da det letter din reklamationssag betydeligt.

VVSnetto.dk er ikke ansvarlig for varer, hvor der er givet samtykke til, at varen må stilles uden kvittering.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

VVSnetto.dk ApS
Højrupsvej 29
9900 Frederikshavn

Vi har brug for følgende information når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende eller pakker uden omdeling.

VVSnetto.dk dækker ikke håndværkere eller andre udgifter i forbindelse med demonteringen og genmonteringen af produktet eller andre omkostning i forbindelse med en reklamation.

Produktbilleder

Du skal være opmærksom på, at billederne af produkterne kan variere, f.eks. hvis en producent har lavet om på deres produkt eller vi har fået ny leverandør. Husk altid at læse produktbeskrivelsen og se stregtegningen.

Priser

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende, men vil fremgå af VVSnetto.dk. Købet bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt VVSnetto.dk accepterer ordren. Alle priser er vist inkl. moms.

Vi benytter GLS og vores grossister, som transportør.

På alle varer/ordrer der afsendes, pålægges et gebyr til dækning af fragt. Priserne udgør fra kr. 89,00 – kr. 99,00, alt efter vægt/størrelse og valg om omdeling. Disse fragtpriser er alene gældende i Danmark og kun ved brofaste øer. Prisen gælder ikke på Grønland, på Færøerne og øvrigt udland. Såfremt man ønsker varen leveret, uden man er hjemme, skal man huske af anføre dette i.f.m. ordreafgivelsen i feltet kommentar. Har man valgt denne form for levering, overgår risikoen for varen til kunden, når varen er afleveret.

Bestilling

Det er nemt at handle på VVSnetto.dk. I webshoppen vælger man de varer, man ønsker at købe og lægger dem i kurven. Herefter indtaster man sine personlige oplysninger, vælger betalings- og leveringsmetode og gennemgår/accepterer handelsbetingelserne og godkender ordren.

Betaling

De kontooplysninger, du indtaster ved køb af varer, bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL), som det kun er dig og PBS, der kan læse. Der er således ingen andre, der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto den dag, varen afgår fra VVSnetto.dk.

Levering

Lagervarer har normalvis en leveringstid på 1 – 3 hverdage. Skaffe har normalvis en leveringtid på 5 – 10 hverdage, medmindre andet er oplyst. Kontakt VVSnetto.dk på telefon 70 26 26 56, hvis du er i tvivl om leveringstiden på en vare. Ved levering til danske øer skal der beregnes en ekstra leveringsdag.

Ved afhentning på vores adresse Højrupsvej 29, 9900 Frederikshavn, får du besked via e-mail, når varen er klar til afhentning. Afhentning kan ske på alle hverdage mellem klokken 09 – 15. I weekender, ferie eller helligdage skal det ske efter aftale.

Hvis man ønsker sin ordre leveret, uden man er hjemme, er dette også muligt. Følg blot vejledningen på vores shop. Hvis man vælger denne løsning, overgår risikoen for varen til dig, når varen er afleveret.

Kontakt os samme dag eller dagen efter hvis varen lider af en skade. Alle varer skal pakkes ud og kontrolleres for skader samme dag som varerne bliver leveret. Hvis varerne har skader skal det indberettes til VVSnetto.dk seneste dagen efter levering.

Er varen/emballagen beskadiget, kan du enten nægte modtagelse, hvorefter fragtmanden tager pakken med retur. Vi skal herefter kontaktes. Du kan også modtage pakken, men kvittere på fragtbrevet “Modtaget med forbehold” og indholdet af pakken kan tjekkes efter fragtmanden er gået. Opdager du først skaden, efter du har åbnet pakken, skal du henvende dig hos os samme dag eller dagen efter.

Det er vigtigt at emballagen bevares for evt. senere besigtigelse af transportør. Synlige defekter eller mangler bør anmeldes til VVSnetto.dk på leveringsdagen eller senest dagen efter.

Alle leverancer leveres til første dør i stueetagen, rampe- eller gadeplan.

På alle varer i butikken kan du se den forventede leveringstid. Den angivne leveringstid er den afsendelsestid, producenten har oplyst os. Denne leveringstid opdateres løbende ud fra vores leverandørs lagerstatus. Derfor er det en forventet leveringstid du ser på siden og i ordrebekræftelsen således ikke nogen garanti for, at du har produktet til den angivne tid, men vi vil altid bestræbe os på rettidig levering.

PriceRunner

Som medlem på PriceRunner sikres dit køb op til 50.000 kroner, hvis et problem skulle opstå i forbindelse med dit køb. Købsgarantien koster intet for dig som forbruger og gælder for alle køb, når du handler hos os.

Selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og er kommet ind til vores hjemmeside via dem, kan dit køb stadig blive omfattet af Købsgarantien. Det eneste, du behøver at gøre, er at registrere dig inden for en time efter dit køb. At blive medlem er gratis og tager mindre end tre minutter! Bliv gratis medlem på PriceRunner

PriceRunner Købsgaranti sikrer dig i tilfælde af skade på varen ved levering, defekt vare, hvis en vare mangler ved levering, hvis varen er forkert eller fejlbehæftet eller hvis levering af varen udebliver. Husk på, at bestillingen skal være adresseret til dig som privatperson.

Hvis noget går galt i forbindelse med dit køb, dækker PriceRunner Købsgaranti dig for såvel anskaffelsesomkostninger som fragtudgifter. Du får også erstatning for den direkte økonomiske skade, du eventuelt har lidt på grund af fejlen. PriceRunner Købsgaranti omfatter ikke eventuelt værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger.

For de endelige regler og vilkår og oversigt over kategorier, der ikke er dækket af garantien, besøg PriceRunner.

Ansvarsfraskrivelse og garanti

VVSnetto.dk er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for VVSnetto.dk’s kontrol, f.eks. krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

VVSnetto.dk afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for køber.

Fortrolighedspolitik

Privatliv på internettet. VVSnetto.dk forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. VVSnetto.dk vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. VVSnetto.dk vil ikke sælge/videregive dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkortinformationer eller personlige data til nogen tredje part uden din forudgående tilladelse.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos VVSnetto.dk ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på VVSnetto.dk er ejer VVSnetto.dk ApS

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@vvsnetto.dk.

Forbehold for ændringer

VVSnetto.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret, om der er sket ændringer.

Accepter betalingsmetode

Ved indgåelse af handler på VVSnetto.dk kan der betales med diverse kort samt betales ved bankoverførsel og netbetaling. Vær opmærksom på, at der ved bankoverførsel frasiges retten til indsigelsesordning. Ved betaling med diverse kort, trækkes ordrebeløbet først, når varen/ordren afsendes fra lageret. Vi tager ikke kortgebyrer.

Vi tager imod følgende betalingsmetoder.

  • VISA/Dankort
  • Mastercard
  • Maestro
  • MobilePay
  • Viabill
  • Ean betaling (kun til offentlige institutioner)

Afbetalingsordning med ViaBill

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din

månedsydelse den 20. i hver måned.
Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-.

Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.

ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr.

Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress.

Læs mere her: www.viabill.com/kredit

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Jan Fynbo Jørgensen på telefon 70 26 26 56. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Jan Jørgensen. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Links

PBS – Pengeinstitutternes Betalings Service www.pbs.dk
FDIH / Forbrugerrådet www.fdih.dk
Forbrugerstyrelsen www.forbrug.dk
Forbrugerrådet www.forbrugerraadet.dk
Forbrugerinformation www.forbrug.dk

Enhver tvist mellem VVSnetto.dk og kunden er underlagt dansk lov.

Handelsbetingelserne er senest opdateret 11-11-2020.